Op donderdag 13 juli is er in het Dorpshuis Vijverzicht te Borssele de mogelijkheid om vragen te stellen over kernenergie. Bij de ingang zal een waarzegster van Stroom naar de Toekomst voorspellingen doen over de toekomst. Komen er koeltorens aan de Westerschelde, hoe lang zal de bouw gaan duren? 

Binnen mogen bezoekers niet vragen of nieuwe kerncentrales wel nodig zijn, buiten mag dat wel.

De waarzegster zal een tegenwicht bieden tegen de sprookjes die binnen verteld worden. 

De waarzegster vindt het leuk als bezoekers langs komen en vragen stellen over hun toekomst. Ook zal ze spiegeltjes en kraaltjes uitdelen, net als het Ministerie dat ook aan de Zeeuwen wil doen om nieuwe kerncentrales er door te drukken.

Waar: Dorpshuis Vijverzicht, Plein 3 Borssele

Wanneer:  Donderdag 13 juli, 11.00 – 15.00

Wie: Waarzegster van Stroom naar de Toekomst