Je bekijkt nu Fietstocht in Borsele; geen nieuwe kerncentrales
Minister Jetten werkt hard aan zijn plan om twee nieuwe kerncentrales in Zeeland te bouwen. Hoog tijd voor protest. Laat zien dat Zeeland de kerncentrales niet wil!  Op zaterdag 1 juli houden we samen met Borsele tot de Kern en Stroom naar de Toekomst een fietstocht in gemeente Borsele en omgeving. We sluiten af op de dijk bij de kerncentrale met een manifestatie.

Tijdens de fietstocht op deze zaterdag willen we de aandacht vestigen op het prachtige Zeeuwse landschap. We organiseren  het fietsprotest samen met twee Zeeuwse organisaties, Stroom naar de Toekomst en Borsele tot de Kern. Op diverse plekken laten we de schoonheid en de geschiedenis van het landschap zien. Het moet een fietstocht worden voor het hele gezin, jong en oud.
Doe je ook mee? Meld je dan aan via https://wisenederland.nl/fietstocht-in-borsele-geen-nieuwe-kerncentrales/