De PVV vindt klimaatverandering maar onzin. En kerncentrales?

Verkiezingsprogramma

De PVV Zeeland pleit voor het langer openhouden van de huidige kerncentrale. Ook wil de PVV dat er twee nieuwe kerncentrales in Zeeland komen.  De PVV pleit ook voor meer nucleaire innovatie (bijvoorbeeld met Thorium) en is tegen meer windmolens en datacenters.

Inspraak van burgers is voor de PVV Zeeland belangrijk. Ze benoemen daarom de optie van een referendum voor de komst van de nieuwe kerncentrales.

Lees het volledige verkiezingsprogramma van de PVV Zeeland hier.

Campagne

De PVV was niet aanwezig bij de Zeeuwse kernenergiedebatten. Op social media is zowel de landelijke als Zeeuwse afdeling niet actief. Geert Wilders is wel actief op social media, maar benoemt kernenergie niet in de recente periode.